Nuffnang Ads

Tuesday, April 22, 2014

Missing in action

Kembali bersiaran....

Macam dah takda masa dah nak berblogging.  Dengan tekanan kerja yang tak putus-putus, nak membebel kat blog pun macam tak sempat.

Hari ni makcik nak bebel pasal gambar-gambar dalam blog makcik ni hilang begitu aja.  Bukan apa...cuma tangan makcik dah terdelete album 'Me, Myself and I'  yang synchronised dengan handphone Samsung makcik. Uwaaaaa.... :'(

Habis semua hilang...Yang makcik delete tu back up album nya pulak tu. Memang takleh dapat balik ler jawabnya, otherwise..makcik kena upload balik satu-satu.  Itupun kalau masih tersimpan. Nampak gayanya kena halal kan jer lah pic-pic yang hilang tu.  Dah jadi macam rumah tak berlangsir pulak. Aduhai...
Nak buat macam mana... Tu la gatal tangan lagi.  Free-free jer lenyap semua gambar tu...

Hah... tu jer nak bagi tau. Redha dan Pasrah! :D